The perfect guide to the casino

Premier League-spiller NÆGTER at tage tilbage til træning: Min familie skal ikke smittes

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Troy Deeney fra Watford har ikke sig tænkt sig at møde op til træning. Han føler sig ikke overbevist om, at det er sikkert.

Premier League vedtog mandag, at klubberne kan begynde at træne, så restprogrammet kan blive spillet færdigt. Men Troy Deeney fra Watford skal ikke nyde noget.

– Vi skal tilbage i denne her uge. Jeg har sagt, at jeg ikke kommer, siger Watford-angriberen ifølge The Sun.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Det var corona-pandemien, der afbrød Premier League. Og det er frygten for at blive smittet med coronavirus, der gør, at Troy Denney ikke vil tilbage på træningsbanen, selvom der er lavet mange sikkerhedsforanstaltninger.

– Der skal kun en person til for at blive smittet, og jeg skal ikke tage det med hjem. Min søn er fem måneder gammel, og han har haft vejtrækningsproblemer, siger Troy Deeney.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Hvis en spiller ikke dukker op til træning, er klubben i sin gode ret til at ophæve kontrakten, for så er der tale om arbejdsvægring. Men det tager Troy Deeney helt roligt.

– Jeg har mistet mere eller mindre alle dem, jeg holder af. Jeg vil ikke miste flere på grund af dette her. Så må det koste mig nogle penge, siger han.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top