The perfect guide to the casino

Frustreret Ståle Solbakken: Coronakrisen har ødelagt ALT

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FCK-manager Ståle Solbakken aner ikke, hvem der skal sælges, og hvem der skal købes hos de forsvarende danske mestre.

Corona-pandemien har kastet fodbolden ud på usikker grund, og derfor har FCK-manager Ståle Solbakken ikke mange anelser om, hvordan hans trup ser ud til næste sæson.

– Det handler jo ikke bare om spillere, der skal ind, det handler lige så meget om spillere, der skal ud. Det er lige nu umuligt at forudse, hvad der vil ske, siger Ståle Solbakken til B.T. Det skriver Ritzaus Bureau.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Helt konkret er der gået over to måneder, uden at klubberne har spillet en kamp, og derfor har de ikke fået entre-indtægter. Og dem kommer der heller ingen af i resten af denne sæson, for den skal gennemføres uden tilskuere.

Men også i udlandet er situationen meget uklar. Den franske, hollandske, belgiske og skotske liga er ganske enkelt afblæst, og ingen ved, hvordan næste sæson skal gennemføres.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Det betyder også, at markedet for fodboldspillere er på usikker grund. Der er imidlertid næppe nogen tvivl om, at fodboldspillernes værdi bliver mindre, fordi klubberne ganske enkelt har færre penge – og det samme gør sig gældende for sponsorerne.

– De oprindelige planer, som er lagt, er foreløbigt skrinlagt grundet alt det her. Og så må vi se, hvilke planer vi tager op, og hvilke der er umulige at gennemføre. siger Ståle Solbakken.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top