The perfect guide to the casino

FCK i europæisk slutrunde? Her er datoen for returkampen i Europa League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FCK står til at skulle spille returkamp i Europa League mod Istanbul Basaksehir 6. august.

Alt tyder på, at det europæiske fodboldforbund (UEFA) vil afvikle denne sæsons turneringer i Champions League og Europa League som lynturneringer. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Det betyder for FCKs vedkommende, at klubben skal spille returopgøret i Europa League mod Istanbul Basaksehir torsdag 6. august i København.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Tyrkerne vandt det første opgør 1-0, og det førte til kraftig kritik af UEFA fra FCK-manager Ståle Solbakken, at kampen overhovedet skulle spilles, fordi corona-pandemien på dette tidspunkt allerede var brudt ud.

Går FCK videre, skal der efterfølgende spilles kvartfinaler på neutral grund – over én kamp. Dernæst går det løs med en et Final Four-stævne i den polske by, Gdansk, som i forvejen var udnævnt til finaleby.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Champions League spiller de ottendedelsfinaler færdige, som turneringen mangler, lørdag 8. august. Derefter følger den største europæiske turnering samme turneringsmodel, og det hele ender med en Final Four i Istanbul. Finalen skal så afvikles lørdag 29. august.

Ifølge AS er der bred tilslutning til planen i UEGA, men den skal endelig vedtages på et møde i den såkaldte eksekutiv-komité i næste måned.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top