The perfect guide to the casino

Barca-plan: Sælger Braithwaite

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FC Barcelona planlægger en fremtid uden Martin Braithwaite. Også Phillipe Coutinho og Ousmane Dembele skal kigge sig om efter en anden klub.

FC Barcelona har et overflod af offensive spillere, og for få måneder siden hentede klubben danske Martin Braithwaite i Leganes.

Den danske landsholdsspiller var hentet ind som backup til Ousmane Dembele, der var ude med en lang skade, og allerede kort efter præsentationen gik der rygter om, at klubben ville forsøge at afsætte ham til sommer.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Det er fortsat planen, lyder det nu fra spanske Sport, der skriver, at FC Barcelona vil forsøge at sælge den danske angriber til sommer. Det samme gælder Philippe Coutinho og Ousmane Dembele, der har kostet over en milliard hver.

28-årige Martin Braithwaite har tidligere afvist, at han kun er i FC Barcelona for en kort bemærkning.

– Jeg er kommet til Barcelona for at spille her i mange Ã¥r. Jeg har kun fÃ¥et positive tilkendegivelser fra folkene her, men hvis nogen tror, jeg kun er her pÃ¥ et kort visit, vil de blive overrasket, nÃ¥r de til næste sæson ser mig spille for FC Barcelona i Champions League, siger han i et interview med Sport.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top