The perfect guide to the casino

Tidligere brasiliansk stjerne i klar melding: Drop Neymar, Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Giovane ELber siger, at FC Barcelona skal glemme alt om at købe Neymar tilbage.

Lige siden Paris Saint-Germain i sommeren 2017 udløste Neymars frikøbklausul på 1,6 milliarder kroner, har FC Barcelona drømt om at købe den brasilianske mega-stjerne tilbage.

Men det skal de nuværende spanske mestre ikke gøre, for Neymar fortjener slet ikke at komme tilbage. Det mener den tidligere brasilianske landsholdsspiller, Giovane Elber.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Han forlod Barcelona, og derfor skal han ikke tilbage til Barcelona, siger Giovane ELber til radiostationen Cadena SER: Det skriver goal.com

– Som jeg ser det, opførte Neymar sig ekstremt dårligt, da han forlod FC Barcelona for at spille for Paris Saint-Germain og sagde, at han gjorde det, fordi han ville være den bedste spiller i verden, mener den tidligere Bayern München-spiller.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Ja, men tænk dig om! Hvis du vil være den bedste i verden, så skal du jo netop spille for enten FC Barcelona eller Real Madrid, siger Giovane Elber og fortsætter:

– Man skal spille for et hold, der kan vinde Champions League. Det har Paris Saint-Germain ikke kunnet, og det kan jeg ikke forestille mig, at de gør inden for de næste tre-fire år.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top