The perfect guide to the casino

Steinlein vil overdøve Bo Henriksen: – Jeg tager et truthorn med!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FCM-direktør Claus Steinlein satser på at overdøve Horsens-træner Bo Henriksen med et truthorn, når Superligaen går i gang igen.

FC Midtjylland tager imod AC Horsens i den første kamp, når Superligaen går i gang igen, efter at corona-pandemien har tvunget ligaen til at holde en lang pause.

Men der er ingen tilskuere. Og her kan det sagtens vise sig at blive en fordel for AC Horsens, at de har en højtråbende træner i skikkelse af Bo Henriksen.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– SÃ¥ det kan sgu godt være, at jeg skal have et truthorn med, siger FCMs administrerende direktør, Claus Steinlein, til Viasat Sport Live.

– Jeg ved ikke, hvad der er lovligt at sidde med for en administerende direktør pÃ¥ tribunen. Men vi skal holde Bo i kort snor, og det bliver en underholdende kamp, nÃ¥r vi kommer i gang, siger han.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Han henviser til, at AC Horsens spillede en enkelt kamp uden tilskuere inden nedlukningen på udebane mod FC Københann i Parken, hvor østjyderne vandt 1-0. Her kunne man høre Bo Henriksen igennem hele kampen.

FC Midtjylland ligger suverænt nummer et i Superligaen med et forspring på 12 point til FCK. AC Horsens ligger nummer 10.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top