The perfect guide to the casino

Skotske nedrykkere er stiktossede: Truer med retssag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Hearts vil ikke finde sig i, at klubben bliver smidt ud af den skotske Premier League.

Mandag vedtog den skotske liga at afblæse sæsonen. Samtidig besluttede ligaen, at Celtic skal erklæres mestre, fordi de forsvarende mestre førte ligaen ret klart, da den måtte stoppe på grund af corona-pandemien,

Og det betød samtidig, at traditionsklubben Hearts røg ud af den bedste skotske række, fordi de ligger sidst. Men det vil Edinburgh-klubben ikke finde sig i.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Ingen klub skal behandles uretfærdigt pÃ¥ grund af corona-pandemien, skriver Hearts i en officiel meddelelse.

– Det vil blive bÃ¥de dyrt og tidskrævende at føre en retssag om gyldigheden af dagens afgørelse. Men det bliver endnu dyrere at rykke ned, sÃ¥ det er en mulighed, vi vil overveje, skriver Hearts.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Hearts går ind for at afslutte ligaen, men de mener, at nedrykningen bør suspenderes, da turneringen jo ikke er spillet færdig. Derfor ville de efter deres opfattelse have haft mulighed for at redde sig, hvis ikke corona-pandemien havde stoppet turneringen.

Det er anden gang inden for fem år, Hearts rykker ud af den bedste skotske række. Tilbage i firserne havde klubben ellers flere gode år, hvor det blev til både anden- og tredjepladser, og hvor klubben var i stand til at true Celtic og Rangers, der har vundet samtlige mesterskaber i de sidste 35 år.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top