The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Her har du mandagens rygtebørs.

Ifølge Daily Express er Juventus tætte på en handel, der sender Paul Pogba retur fra Manchester United. I handlen indgår, at stjernens franske landsmand, Adrien Rabiot, tager den anden vej.

Juventus vil ifølge Tuttosport gå efter den Chelseas brasilianskfødte italiener, Jorginho, hvis det ikke lykkes at gennemføre byttehandlen med FC Barcelona om Miralem Pjanic for Arthur, som de spanske mestre helst ikke vil af med. De vil hellere bruge Ivan Rakitic eller Arturo Vidal, hvis der skal byttes.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Samme Tuttosport har også en historie om, at Roma vil gå efter Tottenhams midterforsvarer, Jan Vertonghen, hvis det ikke lykkes at veksle lejeaftalen om Chris Smalling fra Manchester United til en permanent en af slagsen. Belgieren har kontraktudløb i London-klubben til sommer, og der er ikke umiddelbart udsigt til forlængelse.

Newcastle står over for en kapitalindsprøjtning fra et konsortium med forbindelser til Saudi-Arabien, og hvis den konstruktion ellers bliver godkendt, kan Wilfried Zaha fra Crystal Palace ifølge The Sun ende med at tage turen nordpå. Angriberen fra Elfenbenskysten har længe været rygtet væk fra London-klubben.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Manchester United melder sig ifølge Daily Mirror ind i kampen om at sikre sig Inters slovakiske forsvarsspiller, Milan Skriniar. Han er også sat i forbindelse med Real Madrid, Manchester City og FC Barcelona.

Arsenal går med i kampen om at sikre sig FC Barcelonas reserve-målmand, Neto. Den brasilianske målmand står i skyggen af tyske Marc-André ter Stegen, og det har givet interesse fra Chelsea, Ajax og Sevilla. Den historie har Daily Express mere om.

Chelsea har ifølge Football Insider overhalet Tottenham i kampen om at sikre sig hollandske Lamare Bogarde fra PSV Eindhoven. Han er defensiv midtbanespiller og nevø til den tidligere hollandske landsholdsspiller, Winston Bogarde, der bl.a. spillede for Ajax, FC Barcelona og… Chelsea.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top