The perfect guide to the casino

Kasper Fisker om uklarhed: Jeg tror, at kontrakten er forlænget

Kasper Fisker er en af de spillere, der har kontraktudløb til sommer, og som derfor står i en mærkelig situation, idet sæsonen ikke når at blive færdig inden kontraktudløb. Han er dog sikker på, den bliver forlænget.

Kasper Fisker rykkede til Brøndby IF i 2017, hvor han skrev en tre-årig kontrakt med de blå/gule. Den kontrakt står derfor til at udløbe mod slutningen af næste måned, og det giver komplikationer.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Superligaen bliver nemlig ikke færdigspillet til den tid, og derfor har der været store spørgsmål ved, hvordan kontraktløse spillere skal forholde sig. Kasper Fisker forventer dog at færdiggøre sæsonen i Brøndby IF.

– Jeg håber og tror på, at jeg skal spille til august minimum. Jeg har fået forlænget med ét måned. Eller det tror jeg i hvert fald. Jeg har ikke lige skrevet under på noget endnu, siger han til TV3 SPORT.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Den arbejdssomme midtbanespiller, der har fået en stor plads i Brøndby-fansenes hjerter, håber ydermere på, at han kan få en kontrakt af længere varighed, når sæsonen går på hæld.

– Jeg vil kæmpe mig tilbage, og så skal jeg bevise noget for Brøndby, før jeg kan kræve noget som helst fra dem, siger han videre.

Kasper Fisker har længe udtrykt stort ønske om at blive i Brøndby IF. Tidligere har Randers FC og Hobro været meldt interesseret i ham. Midtbanemanden har en fortid i begge klubber.

OVERSIGT

Scroll to Top