The perfect guide to the casino

Topdommer fik klemt sine nosser: Disse fem spillere var de værste at dømme

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Mark Clattenburg udpeger de fem spillere, der var de værste for ham at dømme.

Waliseren Craig Bellamy tager ifølge Mark Clattenburg prisen som den værste spiller.

– Han klemte en gang mine kugler i spillertunnelen – og det var ikke fodboldkuglerne, understreger Mark Clattenburg.

– Det stammede helt tilbage fra en kamp, hvor jeg viste ham ud. Først fik han en advarsel for at bruge mund. Jeg kunne godt have vist ham ud, for han var utrolig grov. Så fik han det røde kort senere på grund af film, men den langsomme gengivelse viste, at han faktisk skulle have haft et straffe. Det glemte han åbenbart ikke, siger Mark Clattenburg om Craig Bellamy, der blandt mange andre repræsenterede Norwich, Newcastle og Liverpool.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Man siger jo, at tvivlen skal komme spilleren til gode, men der var mange episoder med Craig Bellamy, så han mistede den tvivl hos dommerne, fordi hans rygte efterhånden var så dårligt, siger Mark Clattenburg.

En anden spiller, som Mark Clattenburg, bestemt heller ikke brød sig om, var den tidligere Arsenal-målmand, Jens Lehmann.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Han var en af den slags typer, der brokkede sig over alt. Var bolden rund, var det galt. Var den hvid, var det også galt. Man tænkte bare: Slap nu lidt af. Han var en god målmand, men jeg mener faktisk også, at det var hans svaghed, at han var så nærtagende. Jeg ved, at der var spillere, der provokerede ham, fordi han netop var nem at provokere, siger Mark Clattenburg, der også var FIFA-dommer, og som derfor dømte spillere, der ikke spillede i Premier League.

Pepe fra Real Madrid var en af dem.

– Ham var meget uforudsigelig. Kampen kunne sagtens være stille og rolig, og pludselig foretog han sig et-eller-andet vanvittigt. I Champions League-finalen dømte jeg straffe mod Real Madrid. ‘Mark, der kan aldrig være straffe dér’, råbte han så. ‘Og jeres mål skulle ikke være anerkendt’, svarede jeg tilbage. Så holdt han mund i et stykke tid. Men han var ikke sjov at have med at gøre for en dommer. Man skulle være på mærkerne hele tiden, siger Mark Clattenburg til Daily Mail.

De to sidste på Nark Clattenburgs top-5 er også to notoriske ballademagere. Det er Roy Keane fra Manchester United og John Obi Mikel fra Chelsea.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top