The perfect guide to the casino

Sure 2. divisionsklubber: Lad os stoppe NU!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Otte klubber i den danske 2. Division ønsker at stoppe turneringen nu.

Både Superligaen og 1, division skal efter planen i gang igen, efter at al fodbold har været lagt ned siden midten af marts på grund af corona-pandemien.

Men i 2. Division er situationen uafklaret, for meningen var, at der skulle være spillet fem runder mere i grundspillet og 11 i slutspillet.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Det er der ikke længere tid til, men Divisionsforeningen vil forsøge at gennemføre grundspillet samt en forkortet version af slutspillet, der så skal spilles langt ind i juli måned. Men det er der klubber, der ikke vil være med til – bl.a. fordi mange af spillerne i 2. Division har spillere, der har arbejde eller studier ved siden af.

Klubberne mener, at turneringen skal afblæses nu, og at FC Helsingør som den bedste nummer 1 rykker op, mens nedrykningen suspenderes.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

De otte klubber, der står bag kravet, er Brønshøj, Vanløse, FC Helsingør, FC Sydvest, Slagelse, Holbæk, FA 2000 og Ringkøbing.

– Uanset om vi når at spille flere kampe, har alle klubber i 2. Division brug for snarest at få afklaret sin sportslige og økonomiske fremtid, skriver de otte klubber i et brev til Divisionsforeningen, som Tipsbladet er kommet i besiddelse af.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top