The perfect guide to the casino

Harry Kane har talt med vennen Dele Alli efter hjemmerøveri: – Det er et wakeup-call

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Tottenhams Dele Alli er ifølge holdkammeraten Harry Kane okay efter hjemmerøveriet tirsdag, men angriberen vil nu selv tage sine forholdsregler.

To maskerede mænd bevævnede med knive brød kort efter midnat tirsdag ind i Tottenham-stjernen Dele Allis hus, hvor de overfaldt ham og hans venner og stjal ure og smykker for millioner.

Sagen er meldt til politiet, mens sympati-tilkendegivelser er strømmet ind til den engelske landsholdsspiller.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Han er ok nu, siger angriberen Harry Kane ifølge Daily Mirror.

– Når der sker sådan noget, vil man altid være lidt i chok. Jeg tror også, at han er vred. Men han sagde til mig, at det vigtigste var, at han var ok, og at hans familie og venner var ok, og at ingen kom noget til, siger Harry Kane, der privat er gode venner med Dele Alli, og som har taget ved lære af episoden.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Det er et wakeup-call på den måde, at det får mig til at tage endnu flere forholdsregler for at sikre mig, at sådan noget ikke sker for mig og min familie, siger Harry Kane.

Det er langt fra første gang, berømte fodboldspillere bliver udsat for hjemmerøverier og indbrud. Senest gik det i England ud over Chelsea-manager Frank Lampard, og i Spanien har der været en regulær indbruds-bølge, der bl.a. er gået ud over Alvaro Morata fra Atlético Madrid, Jordi Alba, Gerard Piqué og Samuel Umtiti fra Fc Barcelona, samt Isco, Lucas Vazquez og træner Zinédine Zidane i Real Madrid.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top