The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Her har du fredagens rygtebørs.

Juventus håber ifølge spanske El Mundo Deportivo at kunne overhale FC Barcelona indenom i kampen for at få fat i den brasilianske mega-stjerne, Neymar, i Paris Saitn-Germain. Han er umiddelbart ikke villig til at forlænge den kontrakt, der udløber i 2022.

Bayern München er ifølge Daily Telegraph (kræver login) klar til at forhøje klubbens bud på Leroy Sané fra Manchester City fra 35 til 50 millioner pund (430 millioner kr.). Den tyske fløjspiller og den sydtyske storklub er enige om lønnen og de øvrige betingelser.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Dries Mertens nærmer sig kontraktudløb i Napoli, og han er sat i forbindelse med flere europæiske storklubber – bl.a. Chelsea. Ifølge Daily Mail foretrækker den 33-årige belgiske angriber dog at blive i Serie A. Inter synes at være favoritten.

FC Barcelona vil ifølge spanske MARCA forhandle med Juventus om at købe den 27-årige italienske back, Mattia De Sciglio, som skal erstatte portugiseren Nelson Semedo, der er på vej væk fra de spanske mestre.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Ajax-backen Nicolás Tagliafico antyder, at han er på vej væk fra klubben. FC Barcelona har været nævnt som mulig ny destinationen, men argentineren siger selv, at han intet konkret har hørt. Goal.com har mere om den sag.

Everton er ifølge Football Insider indstillet på at lade den hollandske vete3ranmålmand, Maarten Stekelenburg, forlade klubben kvit og frit til sommer. Der skal så købes en ny andenmålmand, der kan give konkurrence til Jordan Pickford. Danske Jonas Lössl er som bekendt udlejet til sin tidligere klub, Huddersfield.

Den tidligere ukrainske målsluger, Andriy Shevchenko, siger ifølge goal.com, at han ville elske at blive træner for AC Milan – men at det først bliver en gang i fremtiden. Den tidligere Milan- og Chelsea-stjerne er netop nu landstræner for Ukraine.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top