The perfect guide to the casino

Ebbe Sand blev fyret: – Jeg er færdig med Brøndby, meeeen…

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Ebbe Sand blev fyret som sportschef i Brøndby, men han bærer ikke nag til klubben.

Det blev kun til et halvt år som sportschef i Brøndby for Ebbe Sand. Sidste sommer overtog Carsten V. Jensen jobbet, som nu fik titlen fodbolddirektør.

– Jeg er færdig med Brøndby på den måde, at jeg jo ikke arbejder der mere, men det er ikke sådan, at jeg aldrig nogensinde vil tage til Brøndby og se en kamp igen, siger Ebbe Sand til bold.dk

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Ebbe Sand understreer, at han ikke bærer nag til Brøndby, og i stedet for blev den tidligere målsluger assistent-træner for landsholdet, da Jon Dahl Tomasson valgte at blive cheftræner i Malmö FF.

Men også den tid blev kort for Ebbe Sand, der ikke nåede en eneste kamp på bænken for det danske landshold, da EM-slutrunden jo er flyttet til sommeren 2021. Til den tid bliver det Kasper Hjulmand, der skal være cheftræner, mens Morten Wieghorst bliver hans assistent.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Derfor ved Ebbe Sand ikke helt, hvad fremtiden bringer.

– Man er jo lidt i venteposition, men jeg ved allerede nu, at jeg fortsætter i sportens og fodboldens verden, for det er her, jeg har min viden og kompetencer, siger den 47-årige Ebbe Sand, der heller ikke udelukker, at han kan blive træner igen.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top