The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Her har du torsdagens rygtebørs.

Der har på det seneste været historier fremme om, at Josep Guardiola måske ville forlade Manchester City til fordel for sin gamle klub, FC Barcelona. Men de forsvarende engelske mestre føler sig ifølge The Sun sikre på, at deres manager bliver i klubben – også længere end til sommeren 2021, hvor hans nuværende kontrakt udløber.

Den seneste udvikling i sagaen om, hvorvidt Paul Pogba skifter tilbage fra Manchester United til Juventus, går på, at de italienske mestre vil smide den italienske højrekantspiller, Federico Bernardeschi, ind i handlen for at få fat i den franske stjerne. Sportsmole har historien.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Samme Manchester United er ifølge Daily Star meget tætte på at få fingre i den spanske landsholdsspiler Saúl Ñiguez fra Atletico Madrid. Den 25-årige midtbanespiller har en frikøbsklausul på 1,1 milliarder kroner, men ‘De Røde Djævle’ kan ende med at få ham for det halve.

Dejan Lovren nærmer sig tilsyneladende udgangsdøren i Liverpool. Italienske Roma er ifølge Liverpool Echo ude efter den kroatiske midterforsvarer, der har mistet sin faste plads hos Premier Leagues førerhold.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

FC Barcelona har vist interesse, men Tottenham er ifølge The Independent ikke interesserede i at sælge Tanguy Ndombélé i denne sæson. Den franske midtbanespiller kom til London-klubben som dens dyreste indkøb nogensinde i sommer, men han har foreløbig ikke for alvor slået til.

Tottenhams manager, José Mourinho, vil til gengæld have to backs fra den italienske Serie A. Det skriver italienske Tuttomercatoweb. Det er brasilianske Alex Sandro fra Juventus og belgieren Timothy Castagne fra Atalanta.

Sean Dyche har været manager i Burnley siden 2012, men det er ikke sikkert, han bliver der så meget længere. Ifølge Daily Mirror har Crystal Palace identificeret den engelske manager som den oplagte afløser, når ligaens ældste manager, Roy Hodgson, en gang stopper i London-klubben.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top