The perfect guide to the casino

Næstved-ejer dømt i sag om matchfixing: – Jeg har begået en fejl!

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Næstved-ejeren Fabian Ernst er dømt for at have spillet på egne kampe, og der i strid om reglerne om matchfixing.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har idømt Næstved-ejer Fabian Ernst to måneders udelukkelse fra al aktivitet under Dansk Boldspil-Union (DBU).

Årsagen er, at han i 2018-19 sæsonen har spillet på Næstveds kampe i den næstbedste række, og det er ikke tilladt – heller ikke, selvom man spiller på, at ens eget hold skal vinde kampen.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Tyske Fabian Ernst havde spillet et såkaldt kombinations-væddemål hos bookamkeren Betway, hvori der indgik en sejr til Næstved over HB Køge. Kampen sluttede 1-1, så Fabian Ernst endte med at tabe penge på væddemålet, men det er handlingen, der tæller.

– Mine handlinger var på ingen måde beregnet til at opnå en unødig fordel i nogen form. Dette kan bevises ved det faktum, at den ene indsats, der involverede mit hold, var til fordel for mit hold, i mit eget navn og således ikke skulle være skjult. Jeg var ærlig og gennemsigtig under processen, hvilket førte til en hurtig afslutning af sagen, siger Fabian Ernst i en meddelelse til regional-mediet sn.dk

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Fabian Ernst bor i Hannover, og han ejer Næstved Boldklub sammen med Alexander Quaye.

– Jeg beklager min uvidenhed og ethvert regelbrud og har samarbejdet fuldt ud med myndighederne og accepteret det fulde ansvar for mit fejlskøn, siger Fabian Ernst.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top