The perfect guide to the casino

Kæmpe-underskud i Parken – og det kan blive meget værre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Parken Sport & Entertainment tabte 73 millioner kroner i første kvartal.

Firmaet, der står bag de forsvarende danske mestre, FCK, tabte i årets første tre måneder 73 millioner kroner på driften, og det er et markant dårligere resultat end første kvartal sidste år, hvor Parken Sport & Entertainment kun tabte 30 millioner kroner.

Det store underskud hænger især sammen med nedskrivninger på 38 millioner kroner på Parkens ejendomme. Firmaet vurderer således, at de ikke længere er helt så meget værd som tidligere.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Underskuddet er også bemærkelsesværdigt, fordi det kun dækker de første 14 dage af corona-pandemien. Det er altså overvejende sandsynligt, at selskabet også taber penge i andet kvartal. Her kommer Superligaen efter alt at dæmme ganske vist i gang igen . men det bliver uden tilskuere, og dermed kommer der ingen entre-indtægter.

Dertil kommer, at Parken Sport & Entertainment også kan se frem til et betydeligt tab på vandlandene Lalandia, som ligger i Billund og Rødby. Her er der ikke kommet nogle gæster siden midten af marts på grund af corona-pandemien.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Vi har haft en positiv start på året, særligt når der korrigeres for den usædvanlige nedskrivning. Selv om det er svært at være optimist efter COVID-19 som desværre har lammet fodbolden og lukket vores feriecentre i Billund og Rødby, skal vi nok komme igennem denne vanskelige situation, siger bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, Bo Rygaard, til Ritzaus Bureau.

På grund af corona-pandemien har selskabet valgt at suspendere forventningerne til årets resultat, da det er forbundet med stor usikkerhed.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top