The perfect guide to the casino

David Nielsen: Bronzemedaljer på skrivebordet havde været frygteligt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


AGF-træner David Nielsen er glad for, at Superligaen skal afgøres på græsset.

I Holland og Frankrig har de valgt at afblæse deres ligaer, og var det gået på samme måde i Danmark, ville AGF have fået bronzemedaljer for den tredjeplads, holdet ligger på lige nu.

Det ville i givet fald have været de første aarhusianske medaljer siden bronzemedaljerne i 1997. Men træner David Nielsen ville ikke have brudt sig om det. Han vil hellere i gang, selvom det medfører den risiko, at AGF ikke får medaljer.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Det havde været frygteligt. Det klart bedste scenario er at komme i gang igen nu, siger David Nielsen til bt.dk

– Jeg er glad for, at vi får lov til at starte op nu. Det betyder meget for os i AGF, men også for mig, fordi jeg elsker det, jeg laver, siger David Nielsen.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Superligaen begynder igen i den sidste weekend i maj, efter at corona-pandemien har lagt ligaen ned i to og en halv måned. Der skal spilles to runder i grundspillet og ti i slutspillet, og David Nielsen beskriver det som ragnarok.

— Det er vanvittigt vigtigt. Der er ikke blevet spillet fodbold i lang tid, og pludselig starter vi op i en ny setting. Det er livsvigtige kampe, som alle skal ud og spille. Det er ikke som en almindelig vinteropstart, hvor man kan komme mere stille og roligt i gang. Nu starter vi op i den mest afgørende fase af sæsonen, siger han.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top