The perfect guide to the casino

Superligaens skræk: Ingen tilskuere resten af året

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Superliga-klubberne frygter, at det først bliver i 2021, at de igen kan spille fodbold med tilskuere. Det vil koste mange penge for klubberne.

Corona-pandemien har lagt Superligaen ned i to måneder, og selvom der nu er udsigt til, at ligaen kommer i gang igen sidst på måneden, er klubbernes problemer langt fra løst.

Restprogrammet skal spilles uden tilskuere på grund af forsamlings-forbuddet. Og klubbernes frygt er, at det skal vare resten af 2020.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Det får konsekvenser på to fronter. Den ene konsekvens er, at klubberne ikke får nogen entre-indtægter på kampene.Den anden er, at sponsoraterne bliver mindre, for der er ikke den store idé i en bande-reklame, som ingen kan se.

– Vi har x antal sponsorater, som forhåbentlig skal forlænges. Som situationen er nu, har vi kontakt til alle vores sponsorer, men vi kan ikke fortælle, hvad vi kan tilbyde. For det ved vi ikke, siger Esbjergs direktør, Brian Knudsen, til bt.dk.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Derfor vil klubbernes organisation, Divisionsforeningen, presse politikerne til at åbne for tilskuere til efteråret.

– Vi er i gang med udarbejdelsen af planer og procedurer for, hvordan vi kan invitere tilskuere trygt tilbage på lægterne, så snart mulighederne for det er til stede, skriver formand Thomas Christensen i en mail.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top