The perfect guide to the casino

Dybt bekymret London-borgmester: Stop Premier League!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Så længe hundredevis af mennesker dør hver dag i Storbritannien giver det ikke mening, at Premier League skal gå i gang, mener Londons borgmester.

Premier League har ikke spillet i to måneder på grund af corona-pandemien. Nu håber ligaen, at den kan gå i gang igen i næste måned – uden tilskuere. Men Londons borgmester, Sadiq Khan, mener, at det er for risikabelt.

– Sadiq er meget ivrig efter, at fodbolden og alle andre sportsgrene skal gå i gang igen. Men som situationen er i landet, er han betænkelig ved det, siger en talsmand til London Evening Standard.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Der er hundredevis af mennesker, som dør i Storbritannien hver dag af coronavirus, og derfor mener han, at det i hvert fald er for tidligt at gå i gang igen i næste måned – i det mindste i hovedstaden, siger talsmanden med henvisning til, at London jo er den by i landet med flest mennesker og størst befolknings-koncentration – og hvor fem ud af de 20 Premier League-klubber har hjemme.

Sadiq Khan er fan af Liverpool, så han ser meget frem til, at ligaen kan genoptages, så hans favorithold kan vinde mesterskabet på banen og ikke på skrivebordet.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Premier League kan i hans øjne først komme i gang igen, når der er kontrol over pandemien, og når det ikke længere giver enormt pres på sundhedsvæsenet, siger talsmanden og tilføjer;

– Derudover er han betænkelig ved sundheden og sikkerheden for spillerne og de øvrige mennesker, der skal være involveret i kampene.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top