The perfect guide to the casino

Udlånt Tottenham-profil er rasende over genåbning: Folks LIV står på spil

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


. Danny Rose er slet ikke tilfreds med, at Premier League står til genåbning i juni. Backen frygter, det vil koste menneskeliv.

– Vi burde slet ikke tale om at spille fodbold nu, siger Danny Rose ifølge Daily Mirror.

Men det gør englænderne, efter at regeringen med premierminister Boris Johnson i spidsen har tilladt professionel fodbold at spille videre i næste måned – hvis det foregår uden tilskuere og under kontrollerede former.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Flere end 32.000 mennesker har mistet livet i Storbritannien på grund af Covid-19, som er den sygdom, man kan udvikle, hvis man bliver smittet med coronavirus.

– Vi bør vente, indtil antallet af smittede er faldet betragteligt, siger Danny Rose, der er udlejet til Newcastle af Tottenham.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Regeringen siger, at fodbold skal tilbage for at styrke folkets moral. Jeg er da ligeglad med folks moral, siger Danny Rose i en sætning, hvor han også bruger et bestemt engelske bandeord på fire bogstaver, der begynder med F.

– Folks helbred og liv står på spil, siger Danny Rose.

Andre spillere har udtrykt lignende holdninger. Det gælder Aaron Cresswell fra West Ham, Matteo Guendouzi fra Arsenal, Wayne Rooney fra Derby og Joe McAnuff fra Leyton Orient.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top