The perfect guide to the casino

Ryan Giggs afslører: Disse fire spillere fik aldrig ‘hårtørreren’ af Ferguson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Sir Alex Ferguson skældte ud på alle spillerne i sine 26 år i Manchester United – med undtagelse af fire.

Skotten var berømt og berygtet for sine raseri-udbrud og verbale tilsvininger af spillerne, hvor han råbte dem ind i ansigtet, så håret nærmest faldt bagover – deraf navnet ‘Hårtørreren’.

Men der var i hans 26 år fire spillere, som aldrig fik ‘Hårtørreren’. Det afslører den mangeårige Manchester United-spiller, Ryan Giggs, som i dag er landsholdsmanager for Wales.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

De fire spillere var den første anfører for Manchester United i Fergusons tid, Bryan Robson, det var den franske midtbane-stjerne Eric Cantona, den irske midtbane-terrier Roy Keane og den portugisiske troldmand, Cristiano Ronaldo.

– De lavede så fantastiske ting på banen, at Ferguson ikke mente, han var nødt til at skælde dem ud, siger Ryan Giggs ifølge Sportsbible.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Med Eric Cantona undrede vi os nogle gange. Der var kampe, hvor Eric intet gjorde. ‘Ferguson skælder ham ud i dag’, tænkte vi så. Men det gjorde han ikke. Og i næste kamp lavede Eric et supermål eller et-eller-andet helt utroligt. Det vidste Ferguson godt, siger Ryan Giggs, der selv fik ‘hårtørreren’ mange gange, og som indimellem også svarede igen, så han fik fratrukket ugelønnen.

– Dengang var det irriterende. Men Ferguson har senere fortalt mig, at han faktisk satte pris på, at jeg gjorde det, fordi det viste, at jeg ikke var ligeglad, siger Ryan Giggs.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top