The perfect guide to the casino

Premier League-boss til bundklubberne: Spil – eller vi rykker jer ned!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Bundklubberne i Premier League har f̴et klar besked af chefen for Premier League: Enten spiller I Рeller ogs̴ bliver I tvangsnedrykket.

På mandagens video-møde i Premier League blev det for første gang diskuteret, hvad der egentlig sker, hvis ligaen må afblæses.

Her gjorde Premier Leagues adm. direktør, Richard Masters, det klart, at det vil betyde, at Liverpool få et skrivebords-mesterskab, og at de tre nederste hold rykker ned.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Norwich, Aston Villa og Bournemouth – som i skrivende stund indtager nedrykningspladserne – har forsøgt at gøre fælles front med Watford, West Ham og Brighton, som ogsÃ¥ er i farezonen. Men alle, der modsætter sig Project Restart, vil blive tvangsnedrykket, gjorde Richard Masters det klart.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Al tale om at suspendere nedrykningen er derfor overstået. Til gengæld tyder alt nu på, at Premier League har droppet ideen med at spille kampene på neutrale baner, som bundklubberne også var imod.

Men oven i det sportslige kommer, at det vil være en økonomisk katastrofe for Premier League, hvis turneringen ikke kan spilles færdig. Ifølge Daily Mirror vil det koste klubberne tilsammen 762 millioner pund (små syv milliarder kroner), som de skal betale tilbage til tv-selskaberne, hvis de ikke kan levere den vare, de har betalt for: Fodbpldkampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top