The perfect guide to the casino

Makienok fatter ikke, han har fået coronavirus: – Vi kan blive smittet fra højre og venstre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Simon Makienok fatter ikke, hvordan han er blevet smittet med coronavirus, og det bekymrer ham, at det har kunnet ske.

Simon Makienok fik forelagt en positiv test for coronavirus fredag, efter at hele hans klub, Dynamo Dresden, var blevet testet, fordi to medspillere i forvejen var blevet testet positive.

– Jeg har ikke haft nogen symptomer overhovedet. Ikke feber, ingen hoste eller noget som helst andet. Vi får målt vores temperaturer hver dag inden træning, og de har ikke vist noget ved mig eller nogen af de andre, der er smittet. Det er også det, der gør det lidt svært, siger Simon Makienok til bt.dk

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg har været i Tyskland i over to uger helt alene, og jeg har fået bekræftet af det tyske sundhedsvæsen, at det ikke er noget, jeg har haft med fra Danmark. Det eneste, jeg har lavet hernede, er selvfølgelig at tage til træning og været ude at handle, og det har jeg kun gjort med maske og handsker, siger den lange angriber med en fortid i bl.a. Brøndby.

Dynamo Dresden spiller i 2. Bundesliga, og begge de to øverste rækker skal begynde i næste uge. Dynamo Dresden får på grund af corona-tilfældene dog udsat deres første kampe.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Alligevel bekymrer hele historien Simon Makienok og holdkammeraterne forud for turneringens comeback. For er det overhovedet sikkert at spille kampene?

– Jeg har været i Tyskland i over to uger helt alene, og jeg har fået bekræftet af det tyske sundhedsvæsen, at det ikke er noget, jeg har haft med fra Danmark. Det eneste, jeg har lavet hernede, er selvfølgelig at tage til træning og været ude at handle, og det har jeg kun gjort med maske og handsker, siger Simon Makienok.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top