The perfect guide to the casino

Chok for Simon Makienok: – Jeg er testet positiv for coronavirus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Efter fem negative test er Simon Makienok testet positiv for coronavirus.

Simon Makienok fra Dunamo Dresden i den næstbedste tyske række er testet positiv for coronavirus og skal nu i karantæne i 14 dage.

– Efter at jeg var blevet testet negativ fem gange fik jeg pludselig en test tilbage, som var positiv, skriver Simon Makienok ifølge tyske sport1.de på sin Instagram-profil.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg har ingen symptomer og ingen indicier, og jeg har fulgt samtlige forholdsregler. Alligevel er det sket, skriver Simon Makienok.

To andre spillere er også testet positiv for coronavirus, der kan udvikle sig til Covid-19, som potentielt er dødelig. Derfor skal spillerne karantæne, så de ikke kan smitte andre.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Dynamo Dresden ligger sidst i 2. Bundesliga, og meningen var, at de skulle have genoptaget turneringen i næste weekend mod Hannover 96 – uden tilskuere. Men den kamp er blevet udskudt til et senere tidspunkt.

Den 29-årige angriber skiftede til Dynamo Dresden i januar. Han har tidligere spillet for HB Køge, Brøndby, italienske Palermo, engelske Charlton og Preston og hollandske Utrecht.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top