The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du mandagens rygtebørs.

Franske Lyon frygter at miste hollænderen Memphis Depay, efter at det glippede med at komme i europæisk fodbold til næste sæson. Den franske liga har valgt at afblæse sæsonen på grund af corona-pandemien, og Lyon med den tidligere Manchester United-spiller på holdet blev blot nummer syv. Goal.com har historien.

Atlético Madrid vil gerne sælge den engelske landsholdsback, Kieran Trippier, alleredet et år efter, at han kom til den spanske klub fra Tottenham. Ifølge The Sun er hans gamle klub, Burnley, interesserede. Prisen skal være 170 millioner kr.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Real Madrid er ikke uvillige til at overtage Pierre-Emerick Aubameyang, men Los Blancos vil ifølge Daily Cannon vide senest 15. juni, om Arsenal forlænger med angriberen fra Gabon eller ej, da det har betydning, hvis klubben skal betale overgangssum. Den tidligere Borussia Dortmund-spiller har kontraktudløb til sommer.

Nyrige Newcastle er interesserede i at købe den nigerianske angriber, Odion Ighalo, som Manchester United siden januar har lejet af kinesiske Shanghai Shenhua, og som ‘De Røde Djævle’ selv er interesserede i at købe på permament basis. Sportmole har historien.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Jadon Sancho tager måske slet ikke til Manchester United, sådan som rygterne har lydt på i månedsvis. I stedet kan den 20-årige engelske fløjspiller fra Borussia Dortmund ifølge Daily Express ende i Chelsea med den begrundelse, at London-klubben er god til at føre unge spillere frem med Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham og Billy Gilmour som nogle af de seneste eksempler.

AC Milan vil ifølge spanske El Mundo Deportivo atter forsøge at få fat i den serbiske angriber, Luka Jovic, som ikke for alvor har slået til i Real Madrid efter ankomsten fra tyske Eintracht Frankfurt i sommer.

Franske Nantes er ifølge Daily Mail interesserede i spanske Pedro Chirivella. Den 22-årige midtbanespiller har været i Liverpool siden 2015 – med flere udlejninger – men han har haft svært ved at få spilletid i klubben.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top