The perfect guide to the casino

Hammarby-boss håber på kontrakt med Zlatan: – Chancen er der!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Chancen er der, for at Zlatan Ibrahimovic skriver kontrakt med Hammarby, som han ejer en fjerdedel af, og so han har trænet med under corona-pandemien.

Det har været en positiv oplevelse for Hammarby at have Zlatan ibrahimovic til at træne med klubben under corona-pandemien. Og håbet er nu, at den 38-årige stjerne vil tegne kontrakt med den klub, som han er medejer af.

– Chancen er der. Men det er kun Zlatan selv, som ved det, siger klubbens sportschef, Jesper Jansson, til den svenske avis, Expressen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Zlatan Ibrahimovic gjorde i januar comeback for AC Milan, og han viste, at han stadig har niveau til at kunne begå sig i Serie A. Og derfor skulle han nok også kunne klare sig i Allsvenskan.

Kontrakten i AC Milan er kun på et halvt år, og da forholdet mellem klub og spiller i nogen grad er kørt skævt, er det ikke helt utænkeligt, at Zlatan Ibrahimovic vil tørne ud for den klub, som han har investeret i.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Han har ikke sagt noget, og han behøver ikke at sige noget. Zlatan siger først noget, når han har besluttet sig. Han har en større tanke med alt det, han gør. Men selvfølgelig ville vi gerne have ham, siger Jesper Jansson.

Zlatan Ibrahimovic fik sin fodboldopdragelse i Malmö FF, og det har vakt stærke følelser, at han har investeret i Hammarby, der er hjemmehørende i Stockholm.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top