The perfect guide to the casino

Bendtners bog om alle skandalerne solgt til udlandet: – Den skal hjælpe de unge spillere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Bogen om Nicklas Bendtner er blevet oversat til det engelske marked, der kan læse om den danske angribers vanskeligheder med at begå sig i den professionelle fodboldverden.

Bogen er skrevet af journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, og den danske titel ‘Begge Sider’ er på engelsk blevet til ‘Both Sides’.

– England er mit andet hjemland, og det har hele tiden været vores mål at få min historie ud på et UK-forlag, som forstår, hvad biografien i virkeligheden handler om. siger Nicklas Bendtner, der i England primært spillede for Arsenal. Men han nåede også at spille for Birmingham, Sunderland og Nottingham Forest.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Der er mange mellemregninger i mit tilfælde, men det var i England, at mine store drømme kom på sporet – og i England, at de kørte af sporet igen, siger Nicklas Bendtner i en pressemeddelelse.

Bogen omhandler mange eskapader, hvor Nicklas Bendtner har været spirituspåvirket.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Unge fodboldspillere kommer nemt til at leve i en parallelverden, hvor alt løber løbsk, og vi håber, at min fortælling kan være med til at skabe opmærksomhed om de vilkår, som mange talenter uden varsel skal omstille sig til i professionel fodbold. Ikke mindst i England, skriver Nicklas Bendtner.

Han sluttede foreløbig sin karriere i FCK med en kontrakt på fire måneder i efteråret, som de forsvarende danske mestre derefter ikke ønskede at forlænge.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top