The perfect guide to the casino

Tottenham-målmand køber vagthund – og den er dyr!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Hugo Lloris fra Tottenham har købt en vagthund til 15.000 pund (130.000 kroner). Han er den fjerde Premier League-spiller, der køber så dyr en hund til at vogte hjemmet.

Hugo Lloris vogter målet i Tottenham, mens hunden skal vogte hjemmet for Tottenham-målmanden.

Ifølge The Sun har franskmanden købt en hund til 130.000 kroner, men schæferen er så også af en type, der normalt bruges af politiet eller militæret, og som er specialtrænet til at forsvare territorier.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Foruden at være en god vagthund beskrives den som familievenlig.

Hugo Lloris har kone og tre små børn, og han anskaffede sig historien efter historier om indbrud i Premier League-spillere og træneres hjem. Senest gik det ud over Chelsea-manager Frank Lampard.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I Spanien har der været en regulær indbrudsbølge hos nogle af de største spillere. Det er gået ud over bl.a. Alvaro Morata fra Atlético Madrid, Jordi Alba, Gerard Piqué og Samuel Umtiti fra FC Barcelona, samt Isco, Lucas Vazquez og træner Zinédine Zidane fra Real Madrid.

Også Raheem Sterling fra Manchester City, Jamie Vardy fra Leicester samt Paul Pogba fra Manchester United har investeret i dyre vagthunde for at undgå samme skæbne.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top