The perfect guide to the casino

Tidligere Liverpool-stjerne: Han bliver én af de bedste i verden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Brasilianske Lucas Leiva kunne allerede for flere år siden se, at Trent Alexander-Arnold besidder et talent udover det sædvanlige.

I Liverpool har unge Trent Alexander-Arnold siddet tung på pladsen som højreback i Liverpools forsvar de seneste par sæsoner, og det er ikke noget som overrasker 33-årige Lucas Leiva.

Den brasilianske midtbanespiller forlod Liverpool i 2017 efter ti sæsoner i klubben, men han har aldrig været i tvivl om englænderens kvaliteter.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg husker nogle få øjeblikke med Trent. Jeg husker, at han kom op til os og spillede en testkamp, og jeg tror, han var 16 år gammel. Han var meget genert, siger Leiva til LFC TV og fortsætter:

– Han begyndte så at træne med os, og han ventede tålmodigt på sin chance, men vi var sikre på, at han ville blive Liverpool-spiller og en af de bedste spillere i verden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg var sikker på det, for man kunne se hans kvaliteter på daglig basis. Hans indlæg og afleveringer. Han er en komplet back.

– Selvfølgelig kan han stadig forbedre sig meget, men han har allerede haft utrolige sæsoner. Han har været en stjernespiller i de seneste to år sæsoner.

Siden debuten i 2016 har 21-årige Alexander-Arnold spillet 125 kampe for Liverpool.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top