The perfect guide to the casino

De Gea tjener tre millioner om ugen: Nu vil Manchester United af med

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United overvejer at sælge David de Gea, der har haft en ustabil sæson.

I september forlængede David de Gea kontrakten med Manchester United til 2023 mod en klækkelig lønforhøjelse, så spanieren nu tjener 375.000 pund (3,2 millioner kr.) om ugen.

Men klubben føler ikke, at han er pengene værd.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

David de Gea har haft gode kampe i denne sæson, men han har også begået adskillige dyre fejltagelser. Og ustabil er som bekendt nærmest det værste, en målmand kan være.

Derfor vil Manchester United ifølge Daily Mirror gerne sælge den 29-årige målmand, der har været i klubben siden 2011 og flere gange tidligere er blevet kåret til Årets Spiller i klubben.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det helt store problem bliver i den forbindelse formentlig netop lønnen, som ikke mange klubber vil kunne matche – navnlig ikke efter udbruddet af ooronavirus.

Dertil kommer, at klubben så skal bruge en ny målmand.

Men i øjeblikket tæller Manchester United på knapper i forhold til, om de skal hente Dean Henderson tilbage fra Sheffield United. Den udlejede keeper har gjort det glimrende for oprykkerne, der ligger lige efter Manchester United i tabellen.

Desuden er ‘De Røde Djævle’ med i kapløbet om at sikre sig André Onana fra Ajax. Keeperen fra Cameroun er udlært i FC barcelona, som overvejer at købe ham tilbage.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top