The perfect guide to the casino

Coronavirus lægger tysk klub ned: To danskere skal i karantæne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


To spillere fra Dynamo Dresden i den næstbedste tyske række er blevet smittet med coronavirus, og derfor skal hele truppen i karantæne. Det gælder også de to danskere.

Brian Hämälainen og Simon Makienok skal begge i 14 dages karantæne, efter at to medspillere er blevet smittet med coronavirus.

Begge danskere spiller for Dynamo Dresden, der således ikke kan stille op, når 2. Bundesliga genoptager programmet i den kommende weekend – uden tilskuere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi kan hverken træne eller spille i de næste 14 dage. Vi taler med det tyske fodboldforbund om, hvad vi nu skal gøre, siger sportsdirektør Ralf Minge ifølge Daily Mail.

Faktisk er der tale om tre tilfælde, men klubben troede, at det var nok at selv-isolere den første spiller, der blev smittet. Senere dukkede de to nye tilfælde op, og derfor må hele truppen nu i isolation i 14 dage.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Den tidligere Brøndby-spiller Simon Makienok har kun været i klubben siden nytår, så han har kun spillet tre kampe. Derimod har den tidligere Lyngby-spiller, Brian Hämälainen spillet for Dynamo Dresden siden 2018.

Dynamo Dresden ligger sidst i 2. Bundesliga, og meningen var, at klubben skulle have spillet mod Hannover 96 i den kommende wekkend. Men den kamp må nu spilles på et senere tidspunkt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top