The perfect guide to the casino

Åge Hareide afslører: Min agent taler med flere klubber lige nu

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Åge Hareides agent er i dialog med flere forskellige klubber.

På grund af coronakrisen har Åge Hareide stået i spidsen for det danske landshold for sidste gang, og han får derfor ikke EM-slutrunden med som dansk landstræner.

Nu afslører den 67-årige nordmand, at han bestemt ikke mangler tilbud, da hans agent snakker med flere forskellige klubber.

– Min agent har været i kontakt med klubber, men inden EM, som nu er blevet udsat, ønskede jeg ikke at have fokus på, hvad der ville ske efter mesterskabet. Jeg har heller ikke tænkt for meget på det, men har mest forsøgt at lytte til de råd, der er lige nu og forsøgt at undgå at blive syg, siger Hareide til Fotbollskanalen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Den norske manager vil ikke afsløre hvilke klubber der er tale om, men han siger at der er tilbud fra de nordiske lande, hvor han tidligere har været manager flere forskellige steder.

– Jeg har haft det godt i Norden. Jeg har haft mulighed for at prøve noget andet, men jeg synes, at jeg har haft nogle rigtig gode jobs i de nordiske lande. Jeg havde ikke behov for at rejse væk. Der har bestemt også været tilbud fra de nordiske lande, også for nylig, men coronavirussen har sat en stopper for det hele.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Allsvenskan og Superligaen er de mest kendte i Norden. Jeg har været der og mærket det, og tiden i Malmö FF var helt fantastisk. Jeg nød virkelig i Skåne. Vi får se, hvad der sker i fremtiden. På samme tid har jeg været der og følt det, så det kunne måske være sjovt at teste noget nyt også.

Åge Hareide har været danske landstræner siden marts 2016. Før det var han manager i svenske Malmö FF.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top