The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du lørdagens rygtebørs.

David Beckham har kig på tre stjerner, som han vil prøve at overtale til at skifte til Inter Miami, som han er medejer af. Det drejer sig ifølge The Sun om walisiske Gareth Bale og colombianske James Rodriguez fra Real Madrid samt chileneren Arturo Vidal fra FC Barcelona. Det helt store problem bliver ganske givet løn-forhandlingerne.

Miralem Pjanic er ifølge italienske Gazzetta dello Sport enige om sine personlige krav med FC Barcelona, som dermed altså kun mangler at forhandle en overgangssum med bosnierens nuværende klub, Juventus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Arsenal kan ifølge TEAMtalk ende med en byttehandel med Inter, hvor italienerne får angriberen fra Gabon, Pierre-Emerick Aubameyang, mens de til gengæld sender Mauro Icardi til London. Argentineren har i denne sæson været udlejet til Paris Saint-Germain.

Gode, gamle Djibril Cissé tilbyder ifølge goal.com at spille splitter-gratis for hvilken som helst klub i Ligue 1 i den kommende sæson med det formål, at han gerne vil nå at lave 100 mål i ligaen. Den nu 38-årige angriber har scoret hovedparten af sine hidtil 96 mål for Auxerre, som ikke længere er i den bedste franske liga. Mange husker ham nok især for, at han midt i nullerne spillede tre sæsoner for Liverpool.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Chelsea er i gang med forhandlinger med Leicester om venstrebacken Ben Chilwell, der efterhånden er fast mand på det engelske landsold. Sportsmole har historien.

alt tyder på, at den tidligere Real Madrid-spiller, José Callejón, forlader Napoli til sommer, da han har sagt nej til at forlænge med den syditalienske klub. Ifølge Estadio Deportivo er Atlético Madrid, Sevilla og Valencia interesserede i at overtage den 33-årige offensivspiller.

Ifølge spanske SPORT har det 16-årige talent, Marc Jurado, overraskende sagt nej til en kontrakt med FC Barcelona, selvom han har gået på klubbens akademi, La Masia. Den spanske højreback vil i stedet fortsætte karrieren i Manchester United.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top