The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du fredagens rygtebørs.

FC Barcelona tæller i disse dage på knapper i forhold til, hvad de skal stille op med Philippe Coutinho, som i denne sæson har været udlejet til Bayern München, der imidlertid ikke vil gøre brug af deres købs-option på brasilianeren. Ifølge MARCA står de spanske mestre til kun at få 50 millioner euro (375 millioner kr.) for ham, hvis de sælger ham. Det skal ses i forhold til, at de betalte 1,2 milliarder kroner, da de købte ham af Liverpool i januar 2018.

Manchester United har ifølge The Transfer Window Podcast ikke opgivet at få fat i Ajax-målmanden André Onana. Cameroun-keeperens navn er også kædet sammen med FC Barcelona, Chelsea og Tottenham.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Samme Manchester United overvejer, om de skal genoptage jagten på Hirving Lozano fra Napoli. Den 24-årige fløjspiller var med for Mexico ved VM i Rusland i 2018, mens han endnu spillede for hollandske PSV Eindhoven. Sportsmole har historjen.

Inter går ifølge tyske Sport1 ind i kapløbet om at sikre sig den østrigske venstreback, David Alaba, fra Bayern München. Han er tidligere kædet sammen med klubber i Spanien og England.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Roma ønsker ifølge ESPN, at Arsenal skal betale en del af lønnen til Henrikh Mkhitaryan, hvis italienerne skal købe den armenske midtbanespiller på en permanent aftale. De har i denne sæson lejet ham af London-klubben.

Juventus er i forhandlinger om at sikre sig den brasiliansk-fødte italienske midtbanespiller, Jorginho, som i denne sæson har spillet i Chelsea, men som tidligere har tørnet ud for Verona og Napoli. The National har meget mere om den sag.

Liverpool, Southampton og RB Leipzig slås ifølge tyske Bild om Milot Rashica. Den 19-årige fløjspiller fra Kosovo spiller i denne sæson for Werder Bremen, der er i stor fare for at rykke ud af Bundesligaen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top