The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du torsdagens rygtebørs.

Det ligner efterhånden, at angriberen Lautaro Martinez forlader Inter til fordel for FC Barcelona til sommer. Men Inters præsident, Massimo Moratti, vil ifølge goal.com købe en fuldgod argentinsk erstatning. Han drømmer om enten at få Lionel Messi til at rejse den anden vej – eller at købe Paulo Dybala fra Juventus.

Den tidligere tyske verdensmester, Sami Khedira, ser ud til at have spillet færdig for Juventus. I hvert fald skriver italienske Calciomercato, at den 33-årige midtbanespiller er på vej væk – muligvis til den amerikanske liga (MLS). Den tidligere Real Madrid-spiller har været plaget af en knæskade i det meste af denne sæson.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Sidste sommer var der tale om, at Atlético Madrid ville overtage James Rodriguez fra Real Madrid. Colombianeren har ikke spillet ret meget i denne sæson, og da bysbørnene savner en mand med mål i støvlerne, dukker det kontroversielle skifte op igen. Football-espana.net har mere om den sag.

Og mere Real Madrid. Klubben overvejer at byde på Borussia Dortmunds tyske angriber, Julian Brandt, til sommer. Han er 24 år og har tidligere spillet for Bayer Leverkusen. Sportsmole har historien.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Og endnu mere Real Madrid. Real Betis er interesserede i at købe Brahim Diaz til sommer. Det skriver fotbolltransfers.com. Den 20-årige midtbanespiller med en kort fortid i Manchester City har ikke kunne bide sig fast på holdet hos Los Blancos i denne sæson.

Ifølge italienske Corriere dello Sport er Rom-klubben Lazio interesserede i Ianis Hagi fra skotske Rangers. Den offensive midtbanespiller er 21 år og søn af Rumæniens måske største spiller nogensinde, Gheorghe Hagi, der bl.a. spillede for Real Madrid og FC Barcelona.

Liverpool og Manchester City ser ud til at skulle slås om Aster Vranckx fra belgiske KV Mechelen. Det skriver Daily Mirror. Tyske Bayern München og hollandske Feyenoord er dog også interesserede i den 17-årige midtbanespiller, der er belgier af congolesisk herkomst.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top