The perfect guide to the casino

Tidligere Barcelona-stjerne helt uenig med Real-målmand: Selvfølgelig er det fortjent!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den tidligere FC Barcelona-spiller, Cesc Fabregas, er helt uenig med Real Madrid-målmand Thibaut Courtois, der ikke mener, at det vil være fortjent, hvis FC Barcelona får tildelt mesterskabet, hvis den spanske liga ikke kan komme i gang igen.

– Alle tænker naturligvis først og fremmest på deres egen position, siger Cesc Fabregas ifølge spanske MARCA.

– Men naturligvis vil det være fortjent, hvis FC Barcelona vinder mesterskabet, hvis turneringen ikke kan komme i gang igen, siger den tidligere FC Barcelona-spiller med den begrundelse, at klubben førte turneringen med to point ned til Real Madrid, da La Liga blev afbrudt af udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Cesc Fabregas spiller nu i Monaoo i den franske liga, der er blevet afblæst, fordi regeringen har forbudt al fodbold indtil august.

– Det betyder hos os i Monaco, at vi ikke kommer med i europæisk fodbold til næste sæson, men det er der jo ikke noget at gøre ved. Man gør det jo ikke for sjov. Det handler om menneskeliv. Der var ingen anden løsning, siger Cesc Fabregas.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Argumentet fra Thibaut Courtois var, at Real Madrid er bedst indbyrdes i kampene med FC Barcelona, da de har spillet uafgjort i Barcelona og vundet hjemmekampen i Real Madrid, og at de derfor har bevist, at de var det bedste hold.

Den belgiske målmand mener, at der burde uddeles noget mesterskab, da sæsonen jo ikke er spillet færdig. Der mangler 11 runder i den spanske liga, som stadig håber at kunne spille færdig.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top