The perfect guide to the casino

Medie: Newcastle har mange penge Рog meget snart har de ogs̴ Eriksens gamle boss

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, ser ud til at blive ny manager i Newcastle, der står over for en pengeindsprøjtning fra Saudi-Arabien

Britiske The Sun citerer franske Le10Sport for, at Mauricio Pochettino meget snart kan blive ny manager i Newcastle, der står over for at blive overtaget af et saudi-arabisk ledet konsortium.

Ifølge det franske medium er forhandlingerne mellem Newvastle og Mauricio Pochettino pÃ¥ et ‘avanceret stadie’. Der er med andre ord tale om mere end løse sonderinger.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Hvis Newcastle hyrer Mauricio Pochettino i indeværende sæson, skal de ganske vist betale en kompensation til Tottenham på 12,5 millioner pund (110 millioner kr.). Den slipper de for at betale, hvis de venter til næste sæson.

Under alle omstændigheder ser det ud til, at Newcastles nuværende manager, Steve Bruce, sidder på posten på lånt tid.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Newcastle ligger aktuelt nummer 13 i Premier League, og de har syv point ned til nedrykningsstregen. Så Steve Bruce har efter forudsætningerne gjort det fornuftigt. Men de kommende ejere vil ganske givet gerne have et større navn som klubbens manager.

I sidste sæson førte Mauricio Pochettino Tottenham med danske Christian Eriksen på holdet til klubbens første Champions League-finale nogensinde. Argentineren blev imidlertid fyret i november efter en mindre heldig sæsonstart, og siden forlod Christian Eriksen klubben til fordel for italienske Inter.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top