The perfect guide to the casino

Hans kone hadede Manchester: – Men han spillede også rædselsfuldt!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Ángel di Marías kone hadede at være i Manchester, men manden spillede også rædselsfuldt i det ene år, han nåede i Manchester United, fastslår den tidligere stjerne, Gary Neville.

Det blev aldrig rigtig godt mellem Ángel di María og Manchester United, da argentineren spillede i klubben i 2015-16, men forudsætningerne var heller ikke gode.

Ángel di Marías kone, Jorgelina Cardoso, var ved at gå fra ham, da han sagde, at han ville skifte fra Real Madrid til Manchester United, men de endte med at tage afsted alligevel, fordi der var gode penge i det.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Men det var et lortested og en lorteby. Jeg hadede at være der, sagde Jorgelina Cardoso tidligere på ugen.

Ifølge Gary Neville – som på daværende tidspunkt var assisterende engelsk landstræner . gjorde parret det heller ikke nemt for sig selv.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi hører den slags historier en gang imellem, og de kommer altid fra spillere, der gjorde det dårligt i Manchester United. Jeg havde faktisk glædet mig til, at han kom. Men han spillede rædselsfuldt, og han virkede uengageret. Det var tydeligt, at han ikke gad, siger Gary Neville ifølge goal.com

– Han skulle have kigget lidt på sine landsmænd i den anden ende af byen. Sergio Agüero og Pablo Zabaleta omfavnede virkelig både byen og Manchester City. De gav alt, hvad de kunne, og de blev store stjerner, siger Gary Neville, der i dag arbejder som fodboldekspert.

Den nu 32-årige Ángel di María skiftede i 2015 til Paris Saint-Germain, hvor han har været lige siden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top