The perfect guide to the casino

Frank Lampard med opråb: Spillerne har brug for minimum tre-fire uger for at blive klar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Chelsea-manager Frank Lampard mener, at hans spillere har brug for minimum tre-fire uger med almindelig træning for at blive klar igen.

Angiveligt arbejder man i England på, at kunne genoptage Premier League igen d. 12 juni, men dette er ikke blevet endeligt besluttet.

Datoen kan også vise sig at komme en anelse for tidligt for Frank Lampard og Chelsea-spillerne, da den engelske manager mener, at hans spillere minimum skal bruge tre-fire uger med almindelig træning for at blive klar igen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det er ikke bare en lang pause, men i en stor del af den lange pause har de siddet ned i deres sofa. De har ikke været lige sÃ¥ aktive, som de normalt har været, siger Lampard via Instagram Live og fortsætter:

– De taler om, at vi skal tilbage og træne i mindre grupper, og sÃ¥dan kommer vi formentlig til at starte op. Det kommer til at handle mere om at holde formen ved lige, end det kommer til at handle om at komme op i form.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi skal bruge en eller anden form for pre-season og ordenligt træning i tre-fire uger, siger Frank Lampard.

Det er endnu ikke endeligt blevet besluttet hvordan og hvorledes, at Premier League skal genoptages igen, hvis det overhovedet ender med, at sæsonen skal genoptages.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top