The perfect guide to the casino

FC Barcelona-boss roser Napoli-stjerne: Han er ekstraordinær

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Barcelona-manager Quique Setien roser Napoli-stjernen Fabian Ruiz, der både er rygtet til Real Madrid og Manchester City.

For nogle få år siden fik spanske Fabian Ruiz sit gennembrud for Real Betis, hvor han spillede under Quique Setien, der som bekendt nu er manager i FC Barcelona.

Kort inden coronakrisen mødte de to så hinanden igen, da FC Barcelona og Napoli, hvor 24-årige Fabian Ruiz nu spiller, stødte sammen i Champions League.

Der fik de både hilst og snakket sammen igen, hvilket nu får Quique Setien til, at hylde Napoli-stjernen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Han gav sin Napoli-trøje til hele staben. Det var en meget flot gestus, som reflekterer den klasse og ydmyghed, han har. Da vi var i Betis, bidrog han nævneværdigt til, at vi endte, hvor vi gjorde, siger Quique Setien FC Barcelonas egen hjemmeside og fortsætter:

– Hvis vi taler om ham, vil alle tro, vi prøver at få ham til Barcelona, men sandheden er, at vi bare ønsker alt det bedste.

– Hans udvikling har været eksponentiel. Han skulle bare have muligheden. Den gav vi ham, og han greb den. Han er ikke bare en god spiller, men også et godt menneske.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg trænede ham i et år, og det var nok til at forstå, at vi havde en spiller med et ekstraordinært niveau og et kæmpestort potentiale, som han har nemt ved at vise frem, siger Setien.

Ifølge rygtebørsen er Real Madrid og Manchester City også interesserede i den spanske Napoli-stjerne, der i denne sæson har scoret tre mål og leveret to oplæg i 32 kampe for den italienske storklub.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top