The perfect guide to the casino

Coronavirus ødelægger Manchester Uniteds kæmpehandel: – Han er for dyr!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United vil vente med at købe Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, som ellers er manager Ole Gunnar Solskjærs store ønske.

I månedsvis har Manchester United været kædet sammen med den engelske landsholdsspiller Manchester united. Men nu slår de engelske rekordmestre bremserne i. Og det har til dels noget med udbruddet af coronvairus at gøre.

Borussia Dortmund vil have i omegnen af 100 millioner pund (850 millioner kr.) i overgangssum for den engelske fløjspiller. Og det er i overkanten for Manchester United.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Klubbens næstformand, Ed Woodward, har ifølge Daily Mirror advaret mod kæmpehandler i den kommende tid, fordi ‘det vil være at ignorere de realiteter, som sporten nu befinder sig under’.

Oversat til almindelig dansk betyder det, at klubben ikke har råd til at ofre så mange penge på en enkelt spiller. Corona-pandemien skaber for megen usikkerhed, og Manchester United risikerer at stå tilbage og have betalt en pris, der er højere, end markedet kan bære.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I stedet vil Manchester United se tiden an og måske vente et år på at købe 20-årige Jadon Sancho.

Han fik sin fodboldopdragelse i Watford og Manchester City, men han har haft stor succes i Borussia Dortmund, hvor han i denne sæson alene har han lavet 14 mål i 23 kampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top