The perfect guide to the casino

Brøndby-boss er glad for genåbning: – Men situationen er alvorlig!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Brøndbys adm. direktør, Ole Palmå, er tilfreds med, at der igen må spilles Superliga. Men han advarer om, at nedlukningen vil få konsekvenser i lang tid.

udbruddet af coronavirus lagde Superligaen ned midt i marts, og den lange nedlukning ender med at få konsekvenser – bl.a. fordi der ikke kommer tilskuere, når klubberne spiller rest-programmet.

– Det har været lange to måneder med megen uvished om, hvornår Superligaen kunne genoptages. Det er meget glædeligt, at vi nu kan påbegynde 3F Superligaen, selvom det i første omgang bliver uden fans og partnere på lægterne. Lige så meget vi glæder os over at komme i gang igen, lige så stor en opgave er der foran os og de øvrige Superliga-klubber, da de økonomiske konsekvenser af nedlukningen og de kommende restriktioner vil kaste mørke skygger over vores branche i lang tid, siger Ole Palmå til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det er en ganske alvorlig økonomisk situation, vi klubber står i, og derfor fortsætter vi naturligvis vores tætte samarbejde med Divisionsforeningen for at sikre, at der under hensyntagen til myndighedernes retningslinjer og regeringens påbud, siger Ole Palmå.

Fordelene ved at genoptage Superligaen – selvom det bliver uden tilskuere – ligger i, at klubberne får tv-penge og nogle sponsorater, som de ellers ville gå glip af, hvis turneringen ikke ville blive genoptaget. Til gengæld får klubberne af naturlige årsager ingen entre-indtægter eller salg fra boder.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Planen er, at Superligaen skal genoptages i den sidste weekend i maj og spilles færdig i juni. Der mangler to runder i grundspillet og ti runder i slutspillet.

Brøndby understreger, at al træning vil være lukket for offentligheden i den kommende periode af hensyn til smittefaren.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top