The perfect guide to the casino

Brøndby-boss: Det er kritisk for os – og for alle andre klubber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, er glad for, at Superligaen kan åbne igen. Han kalder corona-krisen en kritisk tid.

Statsminister Mette Frederiksen (S) meddelte onsdag, at dansk topfodbold kan åbne igen, efter at udbruddet af coronavirus lagde Superligaen og divisionerne ned i midten af marts. Det bliver dog uden tilskuere for at mindske risikoen for smitte. Alligevel er det en meget populær beslutning blandt både klubber og fans, og Mette Frederiksen har utvivlsomt hentet nogle stemmer. Dette kan bestemt også gavne hende til det næste valg, hvor hun i skrivende stund er kæmpe favorit hos bookmakerne, hvilket du kan læse mere om her.

– Nu tror jeg på, vi kommer i gang med at spille i slutningen af maj. Vi har lavet et stort fod- og forarbejde, som vi tror har gjort en forskel. Vi har først og fremmest haft fokus på spillernes sikkerhed og har taget anvisningerne fra myndighederne meget seriøst, siger Carsten V. Jensen, til Ekstra Bladet.

– Før vi kan sende spillerne på banen til kamp og træning, skal rammerne være i orden. Klubberne har udnyttet ventetiden rigtig godt til at få lavet et omfattende regelsæt, siger Brøndbys fodbolddirektør.

Det er ifølge Carsten V. Jensen fremtiden for dansk, professionel fodbold, der står på spil.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er kritisk for os klubber, fordi vi ikke kan afvikle kampe som er vores primære indtægtsgrundlag. Og samtidig er der en risiko for, at vi bliver sat voldsomt tilbage. Derfor har vi forberedt os på at være klar, når myndighederne giver grønt lys.

Klubbernes sikkerheds-setup koster flere hundredetusinde kroner. Men det opvejes snildt af de millioner, som klubberne får i tv-penge.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top