The perfect guide to the casino

Tidligere DBU-boss: Der SKAL være plads til både EM og Tour de France

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Tidligere DBU-formand Allan Hansen var manden, der skaffede EM til Danmark. Og drømmen må ikke briste på grund af coronakrisen i år og Tour de France til næste år.

Danmark risikerer at gå glip af værtskabet for EM i fodbold, fordi der skal afvikles Tour de France få dage efter den sidste af de fire fodboldkampe.

Allan Hansen forstår godt, at det handler om markedsrettigheder for henholdsvis det europæiske fodboldforbund (UEFA) og organisationen bag Tour de France (ASO).

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Men så må begge parter give sig. Der er brug for positive tilkendegivelser. Jeg ved, at DBU og Københavns Kommune gør deres bedste. UEFA gør også alt for, at det skal kunne lade sig gøre, siger den tidligere DBU-formand, Allan Hansen, der om nogen var manden, der forhandlede tingene på plads, så Danmark kunne blive med-vært for EM-slutrunden.

– Det bør være muligt at eksponere begge begivenheder. Jeg erkender, at det er UEFA, der har brug for hjælp denne gang, men det kan ASO få på et senere tidspunkt. Pandemien er en helt speciel situation og, det bør alle tage hensyn til. Ingen kan leve med, at der ikke bliver spillet EM-fodbold i Parken næste sommer, siger allan Hansen til Ekstra Bladet.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Et af Allan Hansens argumenter for at vælge Danmark var i sin tid, at landet havde store talenter på vej, og at det derfor var sandsynligt, at Danmark ville kvalificere sig. Dermed ville Danmark få hjemmebane i puljespillet med den opbakning, som det nu giver.

– Holdet kvalificerede sig, og ikke mindst derfor vil det ikke være til at bære, hvis det ikke får lov til at spille EM i Parken, siger Allan Hansen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top