The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du onsdagens rygtebørs.

Newcastle skal ifølge ESPN betale Tottenham 12,5 millioner pund (110 millioner kr.) i kompensation, hvis de hyrer Mauricio Pochettino som manager i denne måned, men de kan slippe for at betale denne komoensation, hvis de venter til næste måned. Lonodn-klubben fyrede argentineren tidligere på sæsonen. Den nuværende manager i Newcastle er Steve Bruce, men den tidligere Manchester United-forsvarer er på vippen i den nordengelske klub.

Ifølge spanske SPORT er FC Barcelona blevet enig med Inter om at købe den argentinske angriber, Lautaro Martinez, og at de nuværende spanske mestre skal sende to mand den anden vej. Hvem det bliver, er der til gengæld ikke enighed om. Den kroatiske midtbanespiller, Ivan Rakitic, og den franske forsvarsspiller, Samuel Umtiti, skal være gode bud, men også spanske Carles Aleña og den portugisiske back, Nelson Semedo, nævnes som muligheder.

Ajax-træner Erik ten Hag bekræfter ifølge Daily Mail, at klubben har en aftale med målmand, André Onana, om, at han kan forlade klubben til sommer, hvis det rette tilbud kommer. Cameroun-keeperen er på blokken i FC Barcelona – hvor han har en fortid som ungdomsspiller – samt i Chelsea.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Liverpool forventer ifølge Football Insider at forlænge med Georginio Wijnaldum til sommer, selvom den 29-årige hollandske midtbanespiller ikke har været fast mand i denne sæson.

Roma satser ifølge italienske Corriere dello Sport på den unge franskmand, Jean-Clair Todibo fra FC Barcelona, som plan B, hvis det ikke lykkes at købe Chris Smalling på en permanent aftale. I denne sæson har romerne lejet den engelske forsvarsspiller af Manchester United.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Franske Nabil Fekir fra Real Betis håber ifølge AS på et skifte til FC Barcelona eller Real Madrid, og han er derfor ikke voldsomt interesseret i et skifte til Arsenal, som den 26-årige offensive midtbanespiller ellers flere gange er kædet sammen med.

Real Madrid skal ellers af med adskillige spillere i den 37 mand store trup (inklusive udlejede spillere), men Los Blancos satser også på at købe stortalentet Eduardo Camavinga. Den 17-årige franske midtbanespiller – der er født i Angola – har i denne sæson spillet for Rennes, der har kvalificeret sig til næste sæsons Champions League. Sportsmole har historien.

Sportsmole har også en historie om, at West Ham-manager David Moyes vil have sin unge skotske landsmand, Billy Gilmour, i bytte, hvis Chelsea vil have fat i midtbane-talentet Declan Rice fra The Hammers.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top