The perfect guide to the casino

Fodbold-boss jubler over åbning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Alt tyder på, at Superligaen kan åbne igen i slutningen af maj – men der mangler endnu et ok fra regeringen.

Statens Serum Institut lægger i en rapport onsdag op til, at dansk fodbold kan åbne igen – hvis det sker uden tilskuere.

– Det er vi rigtigt glade for, og vi håber, det ender sådan, som der er lagt op til her. Det er også sådan, at vi har etableret protokoller og test, så vi vil kunne eksekvere fuldt forsvarligt under alle omstændigheder, siger direktøren i Divisionsforeningen, CLaus Thomsen, til Ritzaus Bureau.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Årsagen er, at antallet af smittede med coronavirus er faldet. Men selvom Statens Serum Institut har godkendt at åbne for udendørs top-idræt, så er det ikke sikkert, det sker. Det kommer an på udmeldingen fra regeringen.

Statsminister Mette Frederiksen (S) vil torsdag eller fredag fortælle om regeringens planer efter 10. maj, som er den hidtil sidste skæringsdato.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det generelle svar er, at vi ikke begiver os ud i spekulationer. Vi glæder os over denne her rapport, men vi afventer den melding, som kommer ud, siger direktøren i Divisionsforeningen, der styrer Superligaen.

Der mangler to runder i grundspillet og ti runder i slutspillet i Superligaen, og Divisionsforeningen håber at kunne få dem afviklet, selvom turneringen først bliver færdig i juli måned. Desuden mangler der semifinaler og finale i DBU Pokalen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top