The perfect guide to the casino

Mette Frederiksen: – Superligaen kan åbne igen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Statsminister Mette Frederiksen (S) meddelte onsdag aften, at Superligaen kan åbne igen.

Fase 2 i genåbningen bliver større, end regeringen i første omgang havde lagt op til. Det skyldes en rapport fra Statens Serum Institut onsdag, som ikke ser problemer i, at der for eksempel kan spilles topfodbold igen.

Dette vil uden tvivl gøre Mette Frederiksen endnu mere populær blandt de danske fodboldfans. Mange af dem har længes efter at se deres favorithold i lang tid efterhånden, og nu bliver det altså en realitet. Selvom der ikke er valg lige rundt om hjørnet, er det uden tvivl noget, der vil kunne afspejles i oddsene på næste folketingsvalg, når Mette Frederiksen får et stort popularitetsboost.

– Udgangspunktet for forhandlingerne er ret positive. Vi har sygdommen under kontrol. Vi har smitten under kontrol. Det skyldes ikke mindst danskerne, som har fulgt retningslinjerne, sagde Mette Frederiksen onsdag aften.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi har behov for, at Superligaen kommer i gang igen. Det er et eksempel på en aktivitet, som har stor betydning for mange af os, sagde statsministeren.

Det bliver dog ikke med tilskuere. Der vil stadig være restriktioner i forhold til, hvor mange mennesker der kan samles.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Udbruddet af coronavirus lukkedde Superligaen midt i marts.

Divisionsforeningen – som står for afviklingen af Superligaen – planlægger efter at genoptage turneringen i den sidste weekend i maj. Der mangler to runder i grundspillet og ti runder i slutspillet i Superligaen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top