The perfect guide to the casino

Manchester United-angriber hylder Solskjær: Jeg har lært rigtig meget af ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United-lejesvenden Odion Ighalo hylder manager Ole Gunnar Solskjær.

Denne vinter skiftede nigerianske Odion Ighalo til Manchester United på en lejeaftale, og indtil videre er det blevet til fire mål i otte kampe for den engelske storklub.

Nu hylder angriberen sin manager, Ole Gunnar Solskjær, som han har lært rigtig meget af på ganske kort tid.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Da jeg rykkede til United, lærte jeg flere ting af ham. I løbet af en af kampene scorede jeg et mål, men så sagde han: ‘Du skulle have scoret flere mål, hvis du havde gjort sådan og sådan,’ siger Ighalo ifølge klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg tænkte over det, og jeg ved, at hvis jeg havde gjort, som Ole sagde, så havde jeg scoret flere mål. Han siger: ‘Du er angriber. Tag nu chancen.’ Så jeg har lært meget af ham i forhold til positionering og i forhold til, hvad jeg kan gøre undervejs i kampen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Som angriber er det godt, når det er en angriber, der træner dig. Man får endnu mere ud af det end forsvarsspillerne. Han har selv scoret mål i lang tid og gjort meget for United, så det er godt at lære af ham, siger Ighalo.

Manchester United har I første omgang lejet Odion Ighalo i kinesiske Shanghai Shenhua, og den aftale udløber denne sommer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top