The perfect guide to the casino

AaB går tiggergang til fansene: Giv os 250 kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


AaB beder fans om at spytte i kassen, så den nordjyske klub kan fortsætte med Superliga-fodbold.

Som så mange andre klubber er AaB hårdt pressede på grund af udbruddet af coronavirus, der har lagt Superligaen ned, så der ikke kommer nogle penge i kassen.

I sidste uge meddelte klubben, at spillere, trænere og ledelse ville gå ned i løn, mens corona-krisen står på. Og nu beder de også private om at spytte i kassen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vores ønske er at sikre, at Superligaholdet kan fortsætte samme udvikling og i samme høje gear som før coronakrisen, men det vil nok også indebære, at øvrige områder for en stund vil have færre, øremærkede midler til rådighed, hvilket umiddelbart vil ramme kampoplevelsen, siger klubbens adm. direktør, Thomas Bælum, i en pressemeddelelse.

I kampagnen ‘AaB er det hele værd’ er det muligt for fans at donere 250, 500 eller 1000 kroner. Men pengene går ikke bare til pengekassen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Alle, der bidrager til ‘AaB er det hele værd’, vil som minimum få deres navn nævnt på klubbens hjemmeside og modtage et støttebevis. Støtter man med 1000 kroner, får man også oveni et specielt halstørklæde og en speciallavet plakat.

AaB oplyser på sin hjemmeside, at klubben onsdag havde modtaget 186.250 kroner i kampegnen ‘AaB er det hele værd’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top